zaterdag, januari 19, 2019

Eetlokaal De Noot:

een smakelijk begrip in Hoogland

Service met een glimlach.

Onder een traditioneel rieten dak vindt u middenin het landelijke dorp Hoogland een sfeervol eethuis met heerlijke verrassingen. In een ongedwongen sfeer ontvangen wij u van dinsdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur in een muzikale omgeving.

Let eens op de historische instrumenten op en boven de unieke pianobar, de klassieke lichtspots en de rockschoenen bij de ingang.
In klassieke elpeehoezen treft u een scala aan prettig geprijsde culinaire verwennerijen aan.

Er is een regelmatig wisselende kaart met gerechten uit alle windstreken en daarbij bijvoorbeeld uitstekende, maar betaalbare wijnen. Van zeer gevarieerde voorgerechten (uiteraard ’begin-tunes’ gedoopt) tot verrassende hoofdgerechten (’hoofd-noten’). Met ingang van 6 juni introduceren we iedere dinsdag "Lekker eten wat de pot schaft". Dan kunt u gemakkelijk aanschuiven voor slecht € 19,50 en heeft u geen keuzestress. We beginnen met vier keer kip.
Samen met onze jonge medewerkers willen wij iedere gast een fijne avond bezorgen. Iedereen is van harte welkom, of het nu gaat om een diner voor twee, een avondje uit voor vrienden, of zakenmensen die in een gemoedelijke sfeer willen bijpraten bij een prima diner. Ook gezinnen met kinderen kunnen zich bij ons thuis voelen. Daar zorgt het speciale kindermenu (met “patatten en appelmoes en veel mayonaise”) en het aanwezige speelgoed wel voor.

Eetlokaal De Noot heeft een uitgebreid terras waar in de zomermaanden buiten kan worden gegeten. Op ruime afstand van de weg, afgeschermd van het verkeer en bij zon gegarandeerd tot laat in de laatste zonnestralen.

Eetlokaal De Noot ontvangt u graag van dinsdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur.
Om teleurstellingen te voorkomen is een belletje vooraf aan te raden.